O VLASY SA TREBA STARAŤ AJ V ZIME

Posted on2 Years ago
Oblíbené0

Pravá zima je predo dvermi. Ak chcete, aby vaše vlasy prežili toto náročné obdobie nielen v zdraví, ale aj dobrej kondícii, mali by ste prejsť do zimného režimu. Cez deň sedíte vo vykúrených priestoroch, potom idete von do vlhka a mrazov, preto si vlasy pravidelne aj v zime ošetrujte výživnými maskami a balzamami.

Vlasy hydratujte
Hlavne v zimnom období môžete mať pocit, že sú vaše vlasy suchšie a bez lesku než po zvyšok roka. Suché vlasy potrebujú špeciálnu výživu, ktorú Vám zabezpečí aj naša rada výrobkov Dr. Santé.

Úprava vlasov a vitamíny
Pravdepodobne v tomto období siahnete častejšie po féne, pri jeho používaní výrobky ako masky a oleje ochránia vlasy pred horúcim vzduchom, aby sa nelámali a neboli poškodené.

Strihať alebo nestrihať?
Na zimné obdobie sa treba pripraviť aj strihom vlasov. Najlepšie sú ľahko upraviteľné strihy, ktoré vyžadujú málo pozornosti a starostlivosti, pričom vždy dobre vyzerajú. Dlhé vlasy je lepšie pod zimnú čiapku zopnúť. Ak vlasy elektrizujú, ošetrite ich špeciálnym prostriedkom proti tomuto problému.

O vaše vlasy sa treba pravidelne starať, preto si prečítajte informácie o účinkoch a  spôsobe ošetrenia našich výrobkov Dr. Santé alebo O´Herbal na stránke www.elfapharm.sk v sekcií PRODUKTY.

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in