O VLASY SA TREBA STARAŤ AJ V ZIME

Autor2 roky pred
Obľúbené0

Pravá zima je predo dvermi. Ak chcete, aby vaše vlasy prežili toto náročné obdobie nielen v zdraví, ale aj dobrej kondícii, mali by ste prejsť do zimného režimu. Cez deň sedíte vo vykúrených priestoroch, potom idete von do vlhka a mrazov, preto si vlasy pravidelne aj v zime ošetrujte výživnými maskami a balzamami.

Vlasy hydratujte
Hlavne v zimnom období môžete mať pocit, že sú vaše vlasy suchšie a bez lesku než po zvyšok roka. Suché vlasy potrebujú špeciálnu výživu, ktorú Vám zabezpečí aj naša rada výrobkov Dr. Santé.

Úprava vlasov a vitamíny
Pravdepodobne v tomto období siahnete častejšie po féne, pri jeho používaní výrobky ako masky a oleje ochránia vlasy pred horúcim vzduchom, aby sa nelámali a neboli poškodené.

Strihať alebo nestrihať?
Na zimné obdobie sa treba pripraviť aj strihom vlasov. Najlepšie sú ľahko upraviteľné strihy, ktoré vyžadujú málo pozornosti a starostlivosti, pričom vždy dobre vyzerajú. Dlhé vlasy je lepšie pod zimnú čiapku zopnúť. Ak vlasy elektrizujú, ošetrite ich špeciálnym prostriedkom proti tomuto problému.

O vaše vlasy sa treba pravidelne starať, preto si prečítajte informácie o účinkoch a  spôsobe ošetrenia našich výrobkov Dr. Santé alebo O´Herbal na stránke www.elfapharm.sk v sekcií PRODUKTY.

Zanechajte nám Váš názor
Zanechajte odpoveď
Ak chcete napísať komentár, musíte sa prihlásiť.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa