Zázrak na vlasy - Aloe vera

Posted on2 Years ago
Oblíbené0

Aloe vera, prírodná zložka, ktorá dokáže pomôcť v boji proti nespočetným problémom vlasov.
Vďaka množstvu liečivých zložiek sa aloe vera používa v rôznych bylinných liečivách. Aloe vera je bohaté na aminokyseliny, vitamín A, kyselinu listovú a vitamín C.
1) Lupiny
Aloe vera možno používať aj pri liečbe a prevencii lupín. Aloe vera upokojuje suchú pokožku pri spálení od slnka, tiež rovnako hydratuje suchú vlasovú pokožku. Pomáha zmierniť výskyt otravných šupiniek – lupín. Vyliečiť šupinatú vlasovú pokožku je kľúčovým faktorom pri celkovom odstránení lupín.
2) Mastné vlasy
Ošetrovanie a liečba suchých vlasov môže byť často sprevádzaná nežiadúcim hromadením oleja a mazu. Aloe vera možno našťastie použiť aj na zmývanie mastných vlasov, a to bez ďalších nežiadúcich účinkov, teda bez toho, aby sa vlasy stali suchými a krehkými. 
3) Krepovité nepoddajné vlasy
Aminokyseliny v aloe vera dokážu dodať vlasom pevnosť a rozžiariť ich. To znamená, že ak použijete aloe vera na vlasy, spútate nepoddajné vlasy, no pritom zostanú hodvábne a lesklé. Aloe vlasy tiež hydratuje, tým zlepšuje hladkosť vlasov a napomáha ich jednoduchšiemu rozčesávaniu.
4) Vypadávanie vlasov
Aloe vera účinkuje aj ako prevencia nadmerného padania vlasov a súčasne podporuje rast vlasov. Ak budete aleo vera na vlasy používať pravidelne, pomôžete omladiť vlasové folikuly a zmierniť rednutie vlasov. Okrem prevencie vypadávania vlasov podporujú enzýmy z aloe vera rast vlasov tým, že v nich zachovávajú vlahu a súčasne odstraňujú z vlasovej pokožky odumreté kožné bunky.
V máji 2018 uvedieme na trh novú radu Dr. Santé Aloe vera.

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in