Chráňte si pery pred zimou

Posted on6 Years ago
Oblíbené0

Chladivý vietor a nepríjemné mrazy. Máte v zime popraskané a vysušené pery? Neviete si dať rady? Poradíme vám ako dodať perám výživu. Vyskúšajte naše balzamy na pery Green Pharmacy s esenciami med a vanilka, aloe a limetka, brusnica, 5 olejov.
Koža na okraji nemá potné žľazy ani mazové žľazy, preto nemá obvyklú ochrannú vrstvu potu a kožného mazu, ktoré udržuje pery hladké, hydratované a chránené. To je dôvod, prečo pery vyschnú rýchlejšie a ľahko sa odlupujú. Pokúšate sa navlhčiť si pery so slinami? Takto to nefunguje, pretože sa rýchlo voda odparí a ešte viac vysuší vaše pery a to vedie k popraskaným a zapáleným perám. Pravidelné používanie balzamov na pery pomáha zabrániť týmto problémom, pretože vysoko kvalitné balzamy na pery majú silný zvlhčujúci, vyživujúci a zmäkčujúci účinok
Balzam na pery Green Pharmacy - Med a Vanilka. Vyživuje, Intenzívne hydratuje a zvláčňuje pokožku pier, zanecháva príjemnú osviežujúcu chuť. V lete chráni pred UV žiarením, v zime zabraňuje suchosti a popraskaniu pier. Med je využívaný v kozmetike, potravinárstve a aj lekárstve pre jeho vysoko priaznivé účinky. 
Balzam na pery Green Pharmacy - Aloe a Limetka. Obsahuje avokádový olej, aloe extrakt a vitamín E. Taktiež intenzívne hydratuje a zvláčňuje pokožku pier, zanecháva príjemnú osviežujúcu chuť. Výťažok z aloe vera sa používa aj na poranenia a drobné rezné ranky, blahodarne pôsobí aj na vaše pery.
Balzam na pery Green Pharmacy - Brúsnica. Okrem brúsnic Obsahuje jojobový olej a bambucké maslo, obohatený o vitamíny A, E. výťažok z brúsnic pomáha rekonštruovať bunkovú membránu a tým pomáha pery udržiavať svieže.
Balzam na pery Green Pharmacy – 5 vitamínov. Balzam na pery pre intenzívnu úľavu obsahuje 5 rastlinných olejov: argánový, bambucké maslo, mandľový, ricínový a pupalkový. Je obohatený o vitamín E. Vysoký podiel vitamínov a výživných látok sa postará o hladké ústa.

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in