Zázrak na vlasy - Aloe vera

Autor2 roky pred
Obľúbené0

Aloe vera, prírodná zložka, ktorá dokáže pomôcť v boji proti nespočetným problémom vlasov.
Vďaka množstvu liečivých zložiek sa aloe vera používa v rôznych bylinných liečivách. Aloe vera je bohaté na aminokyseliny, vitamín A, kyselinu listovú a vitamín C.
1) Lupiny
Aloe vera možno používať aj pri liečbe a prevencii lupín. Aloe vera upokojuje suchú pokožku pri spálení od slnka, tiež rovnako hydratuje suchú vlasovú pokožku. Pomáha zmierniť výskyt otravných šupiniek – lupín. Vyliečiť šupinatú vlasovú pokožku je kľúčovým faktorom pri celkovom odstránení lupín.
2) Mastné vlasy
Ošetrovanie a liečba suchých vlasov môže byť často sprevádzaná nežiadúcim hromadením oleja a mazu. Aloe vera možno našťastie použiť aj na zmývanie mastných vlasov, a to bez ďalších nežiadúcich účinkov, teda bez toho, aby sa vlasy stali suchými a krehkými. 
3) Krepovité nepoddajné vlasy
Aminokyseliny v aloe vera dokážu dodať vlasom pevnosť a rozžiariť ich. To znamená, že ak použijete aloe vera na vlasy, spútate nepoddajné vlasy, no pritom zostanú hodvábne a lesklé. Aloe vlasy tiež hydratuje, tým zlepšuje hladkosť vlasov a napomáha ich jednoduchšiemu rozčesávaniu.
4) Vypadávanie vlasov
Aloe vera účinkuje aj ako prevencia nadmerného padania vlasov a súčasne podporuje rast vlasov. Ak budete aleo vera na vlasy používať pravidelne, pomôžete omladiť vlasové folikuly a zmierniť rednutie vlasov. Okrem prevencie vypadávania vlasov podporujú enzýmy z aloe vera rast vlasov tým, že v nich zachovávajú vlahu a súčasne odstraňujú z vlasovej pokožky odumreté kožné bunky.
V máji 2018 uvedieme na trh novú radu Dr. Santé Aloe vera.

Zanechajte nám Váš názor
Zanechajte odpoveď
Ak chcete napísať komentár, musíte sa prihlásiť.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa