AN BEAUTY opäť píše o našich produktoch.

Autor4 roky pred
Obľúbené0

Ahojte baby, dnes tu mám pre Vás článok o pár kozmetických novinkách firmy Elfa Pharm. Vyrábajú skvelú vlasovú kozmetickú značku Dr. Santé s ktorou už mám skúsenosti a už ste o nej na tomto blogu mohli čítať. No teraz majú nové vlasové sady a to kokos a aloe vera. Bolo ťažké si medzi nimi vybrať no nakoniec som si povedala, že vyskúšam Aloe Vera. Celý rad pozostáva zo šiestich produktov na kompletnú starostlivosť o vlasy a obsahuje 100% šťavu z listov Aloe Vera. Aloe Vera dokáže vyživiť a vyhladiť suché a krepovité vlasy. Pomáha proti mastnote, podporuje ich rast a necháva ich krásne a lesklé. Samozrejme že o aloe by sa toho dalo popísať ešte strašne veľa, no poďme sa pozrieť na samotné produkty.

Šampón a kondicionér sú must have v starostlivosti o vlasy a pokožku hlavy. Dr. Santé Aloe Vera šampón a kondicionér idú ruka v ruke a okrem umytia vlasov, obnovujú stratený lesk. Majú iba jemnú no príjemnú vôňu a obe sú balené v bielo-zelených 200 ml obaloch. Čo som si všimla už po prvom umytí je, že sa mi nemastili tak vlasy a to dokonca ani v týchto horúčavách aké sú teraz. Skvelé kombo, ktoré určite odporúčam používať spoločne. 

Bez čoho by moje končeky vlasov neprežili je dobrá hydratačná a vyživujúca maska na vlasy. Preto som rada, že v každom vlasovom rade sa jedna nachádza a Aloe Vera nie je výnimkou. Máte ne výber medzi 300 ml alebo veľkým 1l balením. Už som pár masiek Dr. Santé spotrebovala a stále som bola spokojná a teraz tomu nie je inak. Masku používam na spodnú polovicu vlasov na vyživenie končekov, ktoré sú z vlasov namáhané najviac. Maska ich neskutočne vyživí, sú hladučké a ľahko sa rozčesávajú. A pri pravidelnom používaní to naozaj predchádza rozštiepeným končekom. Na rozštiepené končeky je zamerané aj sérum, ktoré okrem výťažku z aloe obsahuje aj ryžový, kamilkový a cédrový olej. Sérum dodá vlasom výživu, pekne ich uhladí a dodá im lesk. 

V neposlednom rade si určite obľúbite aj spreje na vlasy. Tieto spreje Dr. Santé milujem. Sú skvelé keď sú moje vlasy neposlušné, krepovité a také nijaké a stačí ich nasprejovať a hneď sa spamätajú. V rade Aloe Vera nájdete sprej na ľahké rozčesávanie, ktorý je skvelý presne na tieto moje problémy s vlasmi. Stačí si ho nasprejovať do vlhkých alebo aj do suchých vlasov. Druhý je proti vypadávaniu vlasov a ten je samozrejme potrebné naaplikovať aj ku korienkom, aby pôsobil tam kde treba. Obe spreje majú skvelý aplikátor a poistku proti stlačeniu, takže sú skvelé aj do kufra a nemusíte sa báť, že sa vám to tam porozlieva. 150 ml balenia síce nie sú tak úplne cestovné no takýto sprej Vám vydrží aj pár mesiacov pretože ho ozaj stačí do vlasov len málo.

Okrem značky Dr. Santé, ktorá je zameraná na vlasovú kozmetiku vyrába Elfa Pharm aj iné značky, ktoré sú zamerané na telovú starostlivosť. Medzi ne patrí napríklad značka Very Berry v ktorej sortimente nájdete samé voňavé ovocné mydielka. Teraz práve testujeme figy s arganovým olejom. Ja síce nie som až tak mydielková, ale priateľ ich zbožňuje a mydielko si pochvaľuje. Mydielka nájde aj v značkách Green Pharmacy a O´Herbal, ktoré už dobre poznám. No okrem mydiel sa zameriavajú aj na starostlivosť o tvár, pery, vlasy, ruky a telo a intímnu hygienu.

Nakoniec Vám chcem predstaviť novinku a je ňou nová značka detskej kozmetiky Pink Elephant. Všetky produkty sú ladené do ružových a zelených farieb, teda pre chlapcov a dievčatá a na obaloch sú krásne ilustrácie, ktoré si určite deti zamilujú. A v celom sortimente nájdete šampóny, tuhé mydielka, tekuté mydielka, peny do kúpeľa a zubné pasty. Kozmetika je určená pre deti od 3 do 6 rokov. Keďže ja vlastné detičky nemám tak testovanie nechám na kamošky, ktoré keď videli že to ukazujem na Instagrame tak už sa nenápadne ozvali :-D. Takže samozrejme že to poputuje im keďže oni majú doma detičky presne v takom veku.

Všetky tieto produkty viete zakúpiť v drogériach, ktorých zoznam nájdete na stránkach Elfa Pharm www.elfapharm.sk .

 Foto a blog: AN BEAUTY

Zanechajte nám Váš názor
Zanechajte odpoveď
Ak chcete napísať komentár, musíte sa prihlásiť.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa