Chráňte si pery pred zimou

Autor6 roky pred
Obľúbené0

Chladivý vietor a nepríjemné mrazy. Máte v zime popraskané a vysušené pery? Neviete si dať rady? Poradíme vám ako dodať perám výživu. Vyskúšajte naše balzamy na pery Green Pharmacy s esenciami med a vanilka, aloe a limetka, brusnica, 5 olejov.
Koža na okraji nemá potné žľazy ani mazové žľazy, preto nemá obvyklú ochrannú vrstvu potu a kožného mazu, ktoré udržuje pery hladké, hydratované a chránené. To je dôvod, prečo pery vyschnú rýchlejšie a ľahko sa odlupujú. Pokúšate sa navlhčiť si pery so slinami? Takto to nefunguje, pretože sa rýchlo voda odparí a ešte viac vysuší vaše pery a to vedie k popraskaným a zapáleným perám. Pravidelné používanie balzamov na pery pomáha zabrániť týmto problémom, pretože vysoko kvalitné balzamy na pery majú silný zvlhčujúci, vyživujúci a zmäkčujúci účinok
Balzam na pery Green Pharmacy - Med a Vanilka. Vyživuje, Intenzívne hydratuje a zvláčňuje pokožku pier, zanecháva príjemnú osviežujúcu chuť. V lete chráni pred UV žiarením, v zime zabraňuje suchosti a popraskaniu pier. Med je využívaný v kozmetike, potravinárstve a aj lekárstve pre jeho vysoko priaznivé účinky. 
Balzam na pery Green Pharmacy - Aloe a Limetka. Obsahuje avokádový olej, aloe extrakt a vitamín E. Taktiež intenzívne hydratuje a zvláčňuje pokožku pier, zanecháva príjemnú osviežujúcu chuť. Výťažok z aloe vera sa používa aj na poranenia a drobné rezné ranky, blahodarne pôsobí aj na vaše pery.
Balzam na pery Green Pharmacy - Brúsnica. Okrem brúsnic Obsahuje jojobový olej a bambucké maslo, obohatený o vitamíny A, E. výťažok z brúsnic pomáha rekonštruovať bunkovú membránu a tým pomáha pery udržiavať svieže.
Balzam na pery Green Pharmacy – 5 vitamínov. Balzam na pery pre intenzívnu úľavu obsahuje 5 rastlinných olejov: argánový, bambucké maslo, mandľový, ricínový a pupalkový. Je obohatený o vitamín E. Vysoký podiel vitamínov a výživných látok sa postará o hladké ústa.

Zanechajte nám Váš názor
Zanechajte odpoveď
Ak chcete napísať komentár, musíte sa prihlásiť.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa